ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ARCH4

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε από τη σχολή των πολιτικών μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2002 μετά από 5 χρόνια σπουδών. Εγγεγραμένος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας από το 2002, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως συνεργάτης στην εταιρεία ARCH4.

     

         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

        ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε από τη σχολή των Mηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2005 μετά από 5 χρόνια σπουδών. Συνέχισε τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σχολή Πολιτικών Μηχανικών MSC stustural engineering στο πανεπιστήμιο του Surrey απ’όπου και αποφοίτησε το 2008. Εγγεγραμένος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας από το 2008, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως συνεργάτης στην εταιρεία ARCH4.

     

         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΑΣ

        ΜΕΤΑΛ/ΛΟΓΟΣ ΜΗΧ.&            ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧ.         

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από τη σχολή των αρχιτεκτόνων μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2005 μετά από 5 χρόνια σπουδών. Εγγεγραμένος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας από το 2005, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως συνεργάτης στην εταιρεία ARCH4.

     

         MIXAΛΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

        ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ  ΜΗΧ.

     

        LOADING...